ϟuperwoman


Istanbul Aku da Datang
Saturday, 10 November 2012 | 11/10/2012 09:02:00 pm | 0 Words


Oyeahh time tengah SPM, time ni la aku mengambil kesempatan untuk hang ngeh ngeh ngeh :3 Nak mintak kebenaran keluar memang payah. Berbagai cara akhirnya dapat jugak pergi. Dapat tengok movie yg funny, comel and sweet gitu. Tak bosan haha kelakar pun ada jugak. Pergi dgn Kina, Ary, Gemuk. Tak lupa si keping aku ni ikut jugak haha. Da 2 kali tengok wayang dengan dia. Aku Terima Nikahnya pun tengok dengan dia tapi time cerita tu MNA bosan haha sebab dia kata jiwang sangat. Kalau movie yg kat atas ni dia boleh gelak2 lagi tapi kesian dada dia sakit pulak time tu. Aku la mangsa yg kena tenangkan. Ohh ye kitorang pergi pada tarikh yg cantik iaitu 10.11.12 ;)

Sangat sweet lagi bila balik kena hujan haha da nama pun bawak motor sah-sah la kena hujan. Sejuk whoaa tapi best haha sampai lunyai big apple aku -.- selamat dilindungi oleh plastik kalau tak hurm sia-sia je duit aku melayang. Alhamdulillah takde pape yg berlaku al maklum la darah tengah manis ni. 

**Pssttt ada geng tu kan tak puas hati dengan aku sampai follow pergi Kluang. Muahh love you la kan haha kau kalau nak cari pasal dengan aku sila fikir 2 3 kali dulu. Kalau aku terserempak dengan kau ahah tahu la apa aku nak buat. Aku still diam lagi ni. Kalau kau da lebih sangat memang nak kena laa. 

-Past- | -New-