ϟuperwoman


Mama & Ibu MNA ♥
Saturday, 28 July 2012 | 7/28/2012 11:55:00 pm | 0 Words

Arini hari minggu mcm biasalah jual kasut kat laman tu. Tapi tak twu la plak family MNA nak dtg beli. Dia ni pon satu ishh family da nak sampai baru nak bgtwu. Nasib baik la mama ada time tu kalau tak..tak pasal2 aku kena layan sorang2 huhu. Tunggu dia 1 jam sbb dia g solat terawih baru dtg temankan.

Nampak E'im terus bangun aku sampai mama tanya "sape tu?" ni la family Alif. Mama terus bangun salam ibu MNA. Perghhh yg tak menahan tu dyowg boleh berborak rancak plak tu. Yg aku dgr la kan mama tanya umur berape, anak berapa org lagi ape ntah sbb aku tak pasang telinga sangat sbb time tu aku tgh layan kak ngah ngn adik dia pilih kasut. First time jumpa kowt -.- haha siap raya jemput dtg rumah lagi aikk. Silap2 anaknya yg ni sampai sane dulu hehe sbb MNA hari raya first da suruh dtg rumah. Kalau tak, dia yg dtg rumah aku.

Da la MNA tak sampai lagi ishh mampuih aku kena. Tak lama lepas ibu dia balik baru dia sampai. Pastu mintak izin mama nak pergi bazaar kat bawah tu. 

mama : "nak pergi dgn sape? kau nak pergi sorang2 ke?"
aku : "taklah, pergi dgn Alif"
mama : "mane orgnya? tak nampak pon dia dtg"
aku : "tu...mana tak nampak kalau mama sibuk layan ibu dia tu haha"

Pergi bazaar dgn dia jalan kaki je sbb tak jauh sangat dari laman tu. Ramai nampak aku malam dgn dia ni ishhh kantoi haha *tutup muka* pastu ktowg jalan naik atas duduk kat kerusi laman tu. Siott kata aku gemuk haha daripada awa, kepeng ? :P


mood : happyyyy sangat keluar dgn awak malam ni. I LOVE YOU, MNA 


-Past- | -New-