ϟuperwoman


Yeahh Sekolahhh err -.-
Monday, 19 March 2012 | 3/19/2012 03:18:00 pm | 0 Words

Haiii lama seyh tak blogging hui rindu tak ? *macam la ada yg rindu hikhik. K arini 1st day sekolah selepas seminggu aku dapat mc eceyhh maksud aku dapat cuti. Well macam biasa bagi bdk2 macam aku ni nak pergi sekolah lepas cuti punya la malas. Bukan apa memang confirm2 r an pagi liat gila nak bangun. Maklum la selalu  lepas solat subuh aku nyambung tidur balik hee buruk perangai ohh please jangan ikut k sayang :* 

So, you sekolah tadi cmne ? ada best kah broook ? haha hmm aku pagi tadi rempit g sekolah, maklum la macam biasa si Fatin ni datang amik aku lambat. Dia malas bawak motor and macam biasa lagi aku yg bawak. Okay perhatian semua, sila bagi minah rempit ni rempit ke sekolah dulu ye hee kosongkan jalan please. Da la sampai lambat, kena amik nama pulak tu ohh shitt ! -..-

Yang paling best ohh the best la kan homework arini takde tapi, tapi ! dapat kertas periksa err ahh lantak sama itu markah aku malas nak fikir nanti aku fade up LOL. Da la kena marah gara2 tak siapkan kerja kursus RC sampai 1.4 ishh siot betul la. Sekarang da bulan 3, aku tak boleh main2 lagi, leka2 lagi, merayap lagi, online lagi, eh ? :O hee perangai cepatlah berubah ishh risau la aku fikirkan diri aku ni. Nak SPM doe please fikir masa depan Fazlynn oiiiii !


mood : ohh perangai malas sila blahh dari aku sekarang ! I HATE YOU...

-Past- | -New-