ϟuperwoman


Exam Week
Monday, 5 March 2012 | 3/05/2012 10:27:00 pm | 0 Words

Kebanyakan bdk2 sekarang tengah amik exam yeahh same with me. Ada tu da dpt result pon. Actually, satu apa pon aku tak baca lagi so baca buku pon selak-selak je. Haihh tahu kan kalau baca buku selak-selak je ? maknanya ilmu pon masuk ciput je. So, kita reda jela huhu rileks baru UKK 1 haha UKK 1 pon da buat aku naik gila. Mana taknya, esok exam tapi aku still online lagi haihh bila nak burubah ni perangai ? hmm

Esok kalau da down hahh jangan menyesal ye Fazlynn. SPM nak dekat da tambah-tambah kau tu amik subjek tambahan so kena la jadi rajin sikit ecehhhh kata nak cemerlangkan. Buktikan dekat semua orang yg kau pon boleh buat ! kchayokkkkkkkkk~



mood : time ni je keinsafan diri dtg pastu hilang balik da hmm :/

-Past- | -New-