ϟuperwoman


Yesssss !
Saturday, 18 February 2012 | 2/18/2012 09:13:00 pm | 0 Words

Hahaha yessssssssss !
takde ape yg boleh buat aku gembira sebab guess what? aku dapat naik motor balik hew hew tak padan dgn sakit. Mula-mula time nak mintak izin ngn mama nak bwk motor aku takut sangat haha takut mama tak bagi. Mula-mula mama tak bagi pastu aku try lagi tanya and akhirnya termakbul jgk aku bawak motor arini :'D pergi dengan alasan nak tanya homework dekat rumah Janet. Well alasan mestilah bagi yg kukuh beb. Kali ni aku pakai helmet ye r an perkara yg lepas tu buat aku seramm meyh haha aku bawak motor pon slow motion je.


mood : berpada-pada huhu tak nak berulang lagi >.<



-Past- | -New-