ϟuperwoman


Jom Masuk U di Persada Johor Bharu
Sunday, 25 March 2012 | 3/25/2012 11:03:00 pm | 0 Words

Straight minggu ni jadual aku memang padat dengan aktiviti2 yg dianjurkan oleh pihak sekolah, semalam baru je habis program motivasi. Hari ni pulak pergi Persada JB ada lawatan Jomlah Masuk U. Ktowg gerak menaiki bas pukul 8.30 am sampai 9.30 am perghh sesak bhai ni baru pagi belum kejap lagi eceyhhh haha banyak betul bas. Bdk2 dari sekolah lain sekitar Johor pon ada, ehemm ! masa utk cuci mata haha amboiii maksud cuci mata saya adalah pergi kat pameran2 U okay utk amik keterangan lanjut :P

Pergi U ni dapat beg ni, pergi U tu dapat beg tu haha banyak ktwog dapat beg. masing2 tanya mana ktowg dapat. Ktowg dapat barang banyak2 pon sebab ktowg tanya dekat abg ngn akak2 tu cara kemasukan ke U ni cmne, nak kena kredit berapa hahh banyaklah jugak ktowg tanya hee da mcm wartawan pon ada. Isi borang ni isi borang tu. Tapi memang sesaklah kat dalam tu sampai aku terselit nak jalan tak boleh. Dahlah dyowg tu besar2 aku ni da la comel je haihh. Pastu happy gila aku sebab aku dapat jumpa kawan lama masa kat sek rendah dulu, nama dia Hafizah tapi taks empat nak amik gambar pon hurm takpelah janji dapat borak2 kejap dgn kau ;')



Time ni ktowg g makan kat kedai ape ntah cmne la aku boleh sesat kat sini haha tapi aku tak makan pon just minum air milo ais je hee jimat beb duit cikgu Afiq belanja. Ktowg 4 orang je yg lain tidak ditemui. Cikgu Afiq jadi tourguide ktowg haha ntah cmne la cikgu Afiq ni leyh sesat ngn ktowg. Lepas siap makan ktowg jalan2 pusing2 jap g mak aihhhh depan tu da CS, City Square hahaha malu + bengang sebab ktowg pakai baju sekolah haha ada org tu ingat ktowg ponteng sek aikk ? ari ni an Ahad hee nampak sangat tak tahu ari ni ari ape.

sempat bergambar lagi dalam CS haha





duduk2 kejap sebelum gerak balik Simpang Renggam.

Kat situ banyak sangat pameran dari U ngn Politeknik, aku tak tahu nak masuk U mane sebab banyak bidang yg best2 hee tapi orang kata kita kena amik ikut minat bukan berdasarkan populariti sesuatu bidang itu. Nanti nak belajar pon rasa happy je sebab kita amik ape yg kita minat ;)







-Past- | -New-