ϟuperwoman


Aku Da Tunaikan Kata-kata Aku Dekat Kau
Friday, 24 February 2012 | 2/24/2012 11:55:00 pm | 0 Words

Alhamdulillah akhirnya dia call Fatin tapi time dia call tu ktorang kat atas motor on the way g uma Syera nak amik dia bawak balik uma Fatin. Tidur sane sbb uma Fatin ada majlis khatam al-Quran. Da la lalu kubur malam pulak tu uhh sewammm cepat2 aku suruh Fatin bawak laju sikit. Fatin ckp kat aku dia pesan suruh aku bawak motor elok2, nak ckp lebih2 tapi kat atas motor so Fatin suruh dia call balik.

Tak lama tu time ktorang tgh lepak kat dlm bilik Fatin pon missed call dia. Alhamdulillah dia tepon jugak, Syera ngn Fatin je yg borak2 ngn dia. Mula2 dia ada tanya jugak Nyet ada tak ? tapi aku da bgtwu awal2 dekat Fatin ngn Syera supaya jgn gtwu yg aku ada at sini. Tapi dia still tak percaya jugak, mcm dapat rasa yg aku ada ngn dyowg tapi kenyataannya aku memang ada at situ duduk dgr dyowg berbual walaupun Fatin tak loudspeaker phone tu.

Kan aku da ckp nak mainkan gitar yeahh akhirnya termakbul jgk kata2 aku tu. Aku mainkan lagu Happy Birthday utk dia. Tapi dia tak twu pon sape yg mainkan maybe dia ingat Fatin tapi sebenarnya aku. Bila da nak off tepon, Fatin nak gtwu perkara sebenar tapi tak terluah ayatnya last2 Syera yg ckp. Syera gtwu yg mainkan lagu tadi tu sebenarnya Nyet la. Aku rasa mcm menangis bila Syera sebut nama aku. Syera ckp dia hargai, dia ckp terima kasih dan kirim salam kat aku. 

Waalaikumusalam.... :') 
Syera ckp kat dia, terima kasih ar ehh sebab hargai kawan aku tu. Fatin pon yg dengar da tergelak-gelak. Perghh ayat kau Syera manis tapi berbisa haha Syera kau mmg kawan the best ar an ckp jujur gila beb. Terima kasih ar korang tolong aku, kalau tak mungkin aku tak dpt nak mainkan lagu tu utk dia. Serius aku rindu gila suara dia, aku tak bersuara langsung sepanjang dia tepon.


mood : rindukan kau gila doe :')

-Past- | -New-