ϟuperwoman


Yeahh !
Monday, 2 January 2012 | 1/02/2012 11:28:00 pm | 0 Words

Yeahhh ! dia tak jadi balik asrama esok so boleh jumpa lagi la kan ? hehe. Sebenarnya aku sakit hati dengan kau haihh ramai jgk ye perempuan chat kau ? tapi kenapa ade yg tegur kau dulu ek ? nak kata kawan lama tak pulak, mana pergi sifat malu perempuan2 tu ? haishh kalau aku la kan jgn harap nak tegur orang selagi orang tak tegur aku bhaha sebab aku mmg segan nak tegur orang. Lain la dia tu kawan aku fuhh naseb baik takde yg mencurigakan. Bila aku ckp ni awek dia yg online an terus bdk tu offchat, awat ? takut aku sound kau ? hahh blaa laa. Aku takde masa utk tu semua, padahal aku jealous sebenarnya haha.

Mula2 aku mesej dia aku ckp bersedia la ye utk aku naik angin, tak lama tu aku perli2 dia. Hahhh terasa pon awak kan. Tapi tibe2 dia ckp ade something nak bgtwu, okay aku cuak kalau dia ckp cmtu sbb dia ni mmg suka menakutkan aku grr~ . Dia kata bende ni akan buat aku lagi happy. Rupa-rupanya dia bgtwu yg dia tak jadi balik esok, dia balik 4 ari bulan coz ayah dia ade hal. Okay aku mmg happy gila dengar doe ! sbb tadi  jumpa pon aku just teman an dia amik seluar and then ktowg lepak kejap tapi sebelum tu hujan. Okay mmg best, dia kata jgn lupa kenangan ni aw ahaha sbb keluar time2 hujan. Ktowg stay at satu kedai ni sebelum reda. Best la tgk hujan turun dgn awak haha. Da la dia demam alala siannya.



mood : dia pesan nnt jgn nakal2 time dia takde at sini, sedihnya sbb dia da nak balik asrama hurm okay saya  mesti akan rindu awak sangat2 !

-Past- | -New-