ϟuperwoman


Melawat Dia
Saturday, 14 January 2012 | 1/14/2012 11:17:00 pm | 0 Words

Walaupun masa mcm tak cukup je tapi aku nekad arini aku g melawat kau kat asrama tu kan sayang ! Memang memenatkan sangat arini sbb pagi kat sekolah ada mesyuarat koko, perghh malas nak pergi sebenarnya. Satu jawatan pon takde melekat kat aku haihh kesian kesian. Dia pon ada koko jugak tapi aku da suruh dia janji, lepas je dia habis koko tu semua aku suruh dia text aku bgtwu yg dia da habis koko. Gila awal sekolah dia habis, sekolah aku habis pukul 12. Bapak arhh da lambat la siot.

Handphone aku bawak tapi aku tinggalkan dekat sit motor je, da siap2 pakai helmet aku terus g target beli stiker P. Kena la tampal stiker ni kan kang kena tahan tak pasal2 kena bayar saman, da la duit pon takde. Laju aku bawak, merempit g target tu haha nak cepat punya pasal. Balik uma terus amik towel siap2 nak gerak pergi Batu Pahat. Perghh mmg panas terik arhh tapi aku ckp ngn Kina kita redah je

Actually, dia tak twu pon yg aku nak dtg tgk dia kat hostel tu. Bila kat Air Hitam aku gtwu dia yg aku jap lagi sampai BP, ok fine dia tak percaya ! Hahaha lantak awak la nak percaya ke tak janji saya sampai sana dgn selamat. Lama-lama baru dia percaya, dia kata nak makan KFC. Kesian plak, aku pon belikan dekat KFC, Parit Raja. Masa tengah ikat2 plastik tu kan tetiba Kina gtwu ade polis, ok tak cuak sebenarnya hahah k aku tipu cuak sikit la. Tapi nak takut buat ape, aku ngn Kina an da ade lesen. Motor aku pon ada rotact. Dia mintak IC bagai ntah mende dia tulis ntah, buat record kowt sbb Kina kata kalau dia buat record senang nnt papehal nama kita da ade dekat dia. Da siap2 tu semua terus ktwog bla gerak, da nak dekat da.

Da sampai aku call dia, segan la nak masuk haha kena berhenti plak tu. 
Kina relax je an kat atas motor cehh siot aku yg kena turun jumpa pak guard tu.

Pak guard : nak jumpa sape ?
me : nak jumpa saudara, Zainirul *aku kalis ni t kantoi plak
Pak guard : ohh yg baru pindah tu ea
me : hahh baru pindah ? dia student kat sini, form 5 *blur
Pak guard : ohh silakan cik adek :)
me : ok terima kasih :)

bapak arh jauh jgk nak masuk dalam tu, ngee segan gila doe ramai family yg lain dtg. Aku ngn Kina tunggu kat susur gajah je sementara tunggu dia turun. Lepak kat pondok, teman dia makan KFC sambil borak2 hehe maklum la lama tak jumpa rindu twu tak ! padahal baru 2 minggu dia kat sana. Da la pale kena botak ! haha serius comel gila awk sayang lagi2 time awk tekan2 songkok tu kat kepala. Geram tgk dia, buat muka plak haha terubat rindu kita kan. Dapat jugak awk lepaskan rindu dekat saya kan haihh mcm tak percaya aku dtg melawat dia. Dia tak nak lepaskan aku balik, sian tgk muka dia tapi aku kena balik sbb da petang. Lagi seminggu je nak cuti raya cina, nanti kita jumpa la lagi ye sayang ! yana tunggu, k take care ye
 i love you so much :)

-Past- | -New-