ϟuperwoman


The Last Day With You
Thursday, 26 January 2012 | 1/26/2012 08:22:00 pm | 0 Words

Hari terakhir aku jumpa kau, ptg td kita jumpa sbb aku nak mintak tolong utk kerja kursus RC aku. Hari last kita jumpa, last aku tengok kau senyum, last aku gelak dgn kau, last nampak kau ketawa. Did you know I really2 miss you to do this again with me ? Aku tak twu kenapa hubungan kita 2 hari ni jadi hambar maybe lepas kejadian salah faham tu kowt. Semalam jumpa pon kau tak banyak cakap, kau banyak senyum je. Kau tahu tak aku rindukan kau yg dulu, sangat2 okay. Aku dpt jumpa pon sbb kau balik, asrama cuti. Aku tengok hari ni kau happy je depan aku. Ya aku pon rasa happy sgt tgk kau cmni.

Kita tak jumpa lama pon, dalam 15 minit gitu. Kau nak bla aku pon nak bla, ptg tu aku beli barang dan singgah kat petronas utk isi minyak. Kita terserempak right ? nampak korang tgh pam tayar motor, kau pakai songkok haha tergelak aku time tu, al maklum la kepala kau tgh botak kan ^^ . Kau acah2 aku, kalau aku jatuh haishh aku tak twu la nak kata apa. See ? kau gelak, aku senyum je :)

Ada hikmah rupanya hari ni, tuhan nak tgk aku rasa bahagia hari ni sbb esok takde lagi bahagia aku dgn kau syg :')

-Past- | -New-