ϟuperwoman


Jaga Diri
Tuesday, 3 January 2012 | 1/03/2012 11:03:00 am | 0 Words

Pertama sekali aku nak bgtwu yg aku da lulus test JPJ, alhamdulillah berkat doa orang2 yg berada di sekeliling aku. Terima kasih, memang happy la kan tak sia2 aku kira slow2 at atas titi tu haha naseb baik tak jatuh, kalau jatuh tak lulus lagi haihhh. Dia nak jumpa petang tadi tapi twu2 kau takde at sini, kau kat Machap sana. Mcm orang ape aku tunggu kau kat rumah Kina tu, sampai Kina da nampak sangat muka aku da lain. Mana taknya esok kau nak balik da, arini je dapat jumpa sebelum kau gerak balik asrama tu.

Memang aku naik angin sangat, dengan kat rumah riuh-rendah. Itu tak kena, ini tak kena. Kerja2 tulis nama, menyampul semua aku yg kena buat. Weyh sape tak tension, sampai la ni barang2 aku pon aku tak sediakan lagi utk esok. Padahal esok da start sekolah da. Aku perli2 kau kat mesej. Kau tepon, aku angkat tapi aku tak banyak cakap sbb marah dan geram menjadi satu. Lepas aku off baru aku nangis, ok sedih gila sebenarnya.

Kau kata malam ni kalau sempat kita jumpa, ok fine. Aku lari time naik bukit dan aku tak twu macam mana aku boleh terjatuh ? err -.- ok terduduk kat atas tanah sekejap menahan kesakitan, pastu baru gerak perlahan-lahan naik atas. Sampaikan Ipin tegur, kau kenapa aku tengok mcm tak sihat je. Memang tak sihat, lutut ngn tapak tangan aku luka dan lagi satu muka aku baru lepas nangis so agak monyok sedikit. Okay sakit sangat sampai tertunduk-tunduk aku tahan sakit, kau suluh tengok tangan aku yg luka. Kau usap, err twu tak makin sakit ? -.- Tak tengok pon muka dia sangat, ok aku tak sanggup sebenarnya. Dia mintak maaf pasal ptg tadi, Nizam r ni sebok je ajak dia jalan2 grr geram betul aku !


Borak2 kejap, baru perasan yg dia gunting rambut hahaha ok awak da tak handsome la. Dia pesan jaga diri nnt, jgn nakal2, jgn curang haha aku dgr ckp kau okay syg ? balik nanti dia twu aku da berubah, berubah ape ? adelah~ haha da tak boleh nak nangis depan kau sbb aku da nangis awal2. Okay semestinya aku akan rindu kau nanti. Serius, rindu gila ! Kau pon jaga diri, jgn nakal2, jgn curang arh, kalau ade pape nnt jgn lupa text or call okay. Dia da nak balik, aku salam dia huhu sedihnya. Kalau ada masa nnt Yana dtg jenguk awk kat sane okay, bwk bdk2 ni sekali mana twu rindukan.


mood : esok nak singgah uma dia kejap sebelum aku gerak p sekolah, aku syg kau muahh :-*

-Past- | -New-