ϟuperwoman


First Day Of School
Wednesday, 4 January 2012 | 1/04/2012 11:17:00 pm | 0 Words

Tidur mcm nak tak je last2 sampai subuh aku jaga. Sampaikan barang2 sekolah pon aku tak siapkan lagi, dgn nama tak tulis, tak sampul buku lagi. Subuh baru aku gosok baju. Aku tak twu kenapa tahun ni aku mcm tak semangat nak g sekolah. Maybe aku tahun akhir da ni. Baru nak jahit lencana. Aku pergi dapur je tgk adek aku da sarapan. Bapak arhh awal gila siak kau bangun, semangat gila ! Memang semuanya bangun awal gila, aku pon tengok dyowg da pelik je. Baru pukul 5.30 pagi adek aku da sarung baju sekolah. Aku gosok baju pon belum aduhh ini kes dyowg semangat sangat nak g sekolah :3

Pukul 6 baru nak gosok baju, gosok pon mcm nak tak nak je rasa mcm alahai malasnya. Nasib baik tak naik ayah kalau tak time2 cmni la dia membebel swoh cepat siap. Okay aku mmg menyampah kalau pagi2 da bising uma ni. Tak tenang rasanya aku nak buat kerja. Kelam kabut jugak aku siap sbb da lambat sangat. Dengan Fatin tak muncul2 lagi, buku pon aku main masuk an je dalam beg. Tapi sempat jugak aku sarapan nasi goreng buatan tangan mak aku muahaha mkn jgn sesekali tinggal ><

Ktowg terus g singgah uma dia, aku nak bagi makanan tu tapi mana ntah tak muncul2. Tunggu jugak la siap Fatin main hon2, pulas2 ag haha. Rupa-rupanya baru aku ingat, mesej sending failed tu rupa-rupanya mesej yg aku nak bagi dekat dia. Patot la tak kuar2 uma aigoo urm bukan rezeki awk agaknya. Terus pecut g sekolah al maklum la da lambat sangat doe, aku rasa pukul 7.30 baru sampai sekolah. Da nak sampai dewan bdk2 semua da diri hahh mmg sah ni nak nyanyi lagu Negaraku, aku ngn Fatin pon berhenti jalan dan diri tegak. Part kat perhimpunan yg tak boleh bla ni, perghh ngantok siot. Ucapan ni mmg setiap cuti je bila naik sekolah kita akan dengar 


Masuk kelas kena bersihkan meja ngn kerusi, okay mmg berhabuk gila. Pstt nak tahu ? kat kelas aku ada budak baru, sorang laki sorang perempuan haha yg lelaki tu handsome. Aku cerita dekat dia, dia kata okay la tu g la couple ngn dia. Haha jealous ! aku saje je nak tgk dia cmne, jgn risau saya tak curang ngn awk la kan da janji. Tapi tadi naseb baik tak belajar sangat homework pon tak dapat hurmm mcm biasa aku tidur la an dalam kelas ape lagi. Memang mata ni ngntok gila da tak leyh tahan da, mana taknya cikgu tu cakap alahai merdu taw. Dalam dok diam2 tu kan ishh sayu je aku huhu aku teringat dekat dia, serius rindu sangat ! arini dia da balik ostel. Awk jaga diri baik2 ye.


mood : even dia ddk asrama, dia masih lagi sempat mesej aku. Sayang kat kau :)

-Past- | -New-