ϟuperwoman


1234 ILOVEYOU !
Friday, 6 January 2012 | 1/06/2012 02:18:00 pm | 0 Words

satu ♥
awak sayang saya ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''yea sayang''

dua ♥
awak rindu saya ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''sangat2''

tiga ♥ 
awak nak hati saya ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''nak''

empat ♥
awak nak saya tinggalkan awak ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''jangan tanya soalan ne taw''

lima ♥
awak nak bunuh saya ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''nak kalau awak sayang orang lain''

enam ♥
awak nak saya ada di samping awak ? kalau awak tanya saya, saya akan jawab ''saya nak, nak sangat2''

tujuh ♥
awak sayang siapa ? saya atau nyawa awak ? kalau awak tanya saya, 
saya akan jawab ''nyawa saya'', 
awak nak taw sebab apa, sebab awak lah nyawa saya ♥





mood : lepaskan rindu dgn hanya mendengar suara kau sahaja, it's okay takpe lagipon kau an kat asrama. Mcm nak pergi melawat kau je kat sana, sbb aku rindukan kau sangat !



-Past- | -New-