ϟuperwoman


Twu Tak ?
Thursday, 22 December 2011 | 12/22/2011 03:33:00 pm | 0 Words

awk twu tak, saya rindu awk sgt ? awk twu an
awk twu tak, saya sayang awk sgt ? awk twu an
awk twu tak, saya cinta awk sgt ? awk twu an
semuanya awk twu an ?

awk twu tak, td saya tidur saya mimpi awk taw ermm yg ni awk tak twu an ?
awk nak twu saya mimpi ape ? saya mimpi awk call saya, awk ckp awk balik sini arini 
tp tu mimpi je kan awk ? awk tak dpt balik arini :(
saya bosan sgt time awk takde, tu yg tiap2 petang saya keluar jalan2 nak hilangkan bosan walaupun awk tak kasik saya keluar. Saya twu awk risaukan saya sbb awk takde at sini an

awk twu tak, saya tak nak lelaki lain
awk twu tak, tiap hari saya tunggu awk 
awk twu tak, tiap masa saya nak dgn awk
tak twu la nnt saya cmne nnt bila awk da balik asrama, tak lama lg da nak naik sek

even ada lelaki lain mintak saya ni jadi skandal dia, saya tak nak !
sebab saya tunggu awk dengan setia dekat sini, awk twu tak ?
walau ape pon yg terjadi, saya tetap milik awk okay. 


mood : nak nangis la plak aku ni adoyy 

-Past- | -New-