ϟuperwoman


Today
Monday, 26 December 2011 | 12/26/2011 11:01:00 pm | 0 Words

Da 3 hari dia balik sini, rupa-rupanya hari yg ktowg keluar tu da pon genap sebulan hubungan ni. Haha tp kesian time kita keluar kau tak berapa na sihat sbb selsema, sampaikan aku call kejutkan kau bangun pon kau tak bangun2. Kau kata kau dpt 27 missed call dari aku, hahh tidur mati agaknya bdk ni. Last2 kita g da tengah ari, okay salah awk kita g lambat. 

Time makan kat warung(KFC) yg tak boleh bla, amboiii bestkan kenakan aku ? gemuk tak leyh mkn byk. Fatin ngn Kina sama je, grr kau jadi tukang gelak je an time dyowg kene an aku. Memang aku pandang tak puas hati sambil melirik an senyuman muka poyo an kau twu cmne rupanya, ok huduh gila -..- . Aku ingat an tak dpt kentang putar, jap g aku tanya la dia kentang putar mana. Boleh dia putar bekas yg tertutup tu, bila bukak ok tu rupanya kentang putar haha lawak. Suka tgk time dia makan, muka dia mmg bajet habis la an haha 

Ntah bila masa dia snap gambar aku time nganga nak mkn plak tu, dia kata gambarnya lawak. Ok kurang asam betul la. Btw thanks sayang sbb satu hari tu awk belanja saya mkn, belikan angry bird walaupon kecik tp nampak comelkan haha siap tarik aku supaya Fatin ngn Kina tak dpt tengok apa yg kau belikan. Kau offer lagi tanya at aku nak apa, ok aku tolak rezeki betul haha org da pelawa taknak plak. Aku tak nak nyusahkan kau haha nnt2 la belanja lagi, duit tu simpan dulu ok. Lain kali kita kelaur jalan lagi.

Arini kuar teman an dia g repair seluar, haha yg tak boleh bla nya nama kedai tu AZAM TUKANG JAHIT. Aku toleh Azam pastu pandang Mirul,  aku sebut nama kedai tu dgn muka pelik siot je dia ketawa an haha. Alang2 tunggu korang at dalam aku amik la phone kau tu, check2 r ape lagi haha g inbox kebanyakan mesej dari Syg Yana je. Aku tak marah sbb ape ? sbb tu mesej dari aku err --' . Pastu terus aku teringat gambar yg kau amik, okay aku pon gelak tgk muka aku cmtu. Boleh lagi dia tunjuk an kat Fatin an, okay aku amik aku delete. Hahh padan 

Arini jugak jumpa member lama, Alya Natasya. Tu pon twu dia ada at sini dari Mirul la. Aku swoh dia g dulu sbb nak tukar motor plak da. Pastu terus rempit g uma Zue, twu2 tgk belakang Fatin tak smpai lagi kene tinggal ngn aku ntah bpe km/h ntah dia bawak. Terus bawak yayaketot g taman, pusing2 naseb baik tak pening haha ktowg main jgk jongkat-jongket. Tapi sian yayaketot tak dpt nak main buai sbb buai tu telah putus akibat  dari bdk india tu yg badannya agak besar jgk la haha.


mood : gembira sgt2 dapat luangkan masa dgn dia ahahahaha maklum la lama tak jumpa an 

-Past- | -New-