ϟuperwoman


Today, I'm Happy With You
Sunday, 11 December 2011 | 12/11/2011 09:56:00 pm | 0 Words

Twu tak pagi2 buta aku dpt mesej kau cakap kau ada benda penting nak cakap ngn aku tapi kau takut aku tak boleh terima. Perghh mata aku terus segar dari tidur la an, tetiba hati ni rasa takut sangat. Takut aku akan hilang kau, bila da takut mcm2 la fikiran negatif aku datang. Takut kau ada yg lain, aku tak nak kau pergi dari hidup aku, aku da cukup bahagia dengan kau. Tapi aku tertipu fuhhh buat saspens betul la sayang aku ni an hishhh.

Rupa-rupanya dia bgtwu yg dia balik simpang arini. Whoaaa ! happy gila la aku an, rasa nak menjerit je tapi bila fikir da pepagi buta aku takut org ckp aku ni ngigau pulak err. Seronokkkkk sangat tak sabar je rasa nak jumpa. Ye r nak lepas an rindu perghh memang rindu gila aku kat kau. Asyik2 tengok jam supaya masa berlalu dengan pantas. Aku twu kau tak sabar nak jumpa aku sampai an kat fb kau update status ngn twitter pasal aku, terharu seyhh aku baca.


Seronok sangat dapat jumpa kau petang tadi. Sampai je dekat ngn aku kau senyum perghhhh cair aku dibuatnya, suka sangat buat muka menggoda taw dia ni haha. Tapi aku memang suka tengok dia senyum, buat aku rasa bahagia sangat2. Dapat bergelak tawa dengan kau, kau cakap kau rindu dekat aku. Aku lagi rindu dekat kau taw sampai nangis2 mlm tu ari tepon haha tak boleh bla.

Guess what ? hehe aku tunjuk an dia something taw. Loket rantai Z berbentuk love. Aku punya F tapi takde love sebab rantai aku punya tu beli da lama cuma semalam aku gabung an loket huruf Z tu dgn F. Tak sangka dia suka haha huruf ni dapat teman an aku selalu sebagai ganti an kau yg takde at sini. Bila pakai aku dapat rasa an yg kau ade je dekat ngn aku. Sampai sakit2 tangan aku nak pasang loket ni tapi takpe demi dia sebab aku tetap nak tunjuk benda ni time kita jumpa dan akhirnya arini dapat jugak aku tunjuk an dekat kau.



Hehe paling comel gula2 angry bird tu. Ada ke cakap kita nak perli dia haha perasan taw dia ni, org beli sebab comel sangat mcm awak la. Kita dengar lagu, tengok gambar, makan nips, tengok luka kat kaki awak dan thanks sayang sebab belanja air tadi. Tapi an aku jealous sikit tadi taw sebab dia tengok pic raya ex dia hurmm sampai aku tak kasik dia tengok skrin lappy aku tu haihh sabar jela an tapi aku twu kau takde niat pon nak tengok yela an sebab kau mana twu gambar dia ade at folder aku. Dia boleh cakap wujud lagi ek budak ni haha ape daa terok betul. Aku kena tampar seyh dengan dia, sakit jugak. Sebenarnya dia nak tampar nyamuk yg hinggap kat pipi aku ni haha thanks syg. Aku pon ada tampar dia jugak tapi an nyamuk tu tak mati plak sebab aku tampar slow sangat haha kena gelak je dengan dia.

Bila time balik je an perghhh aku memang tak suka betul la. Rasa tak nak balik taw bila jumpa ngn dia. Tapi kena balik jugak sebab matahari da melabuh an tirai. Hahh sedih taw da la dia kena pergi lagi. Susah sangat aku nak lepas an kau pergi tapi kau kena pergi jugak. Awak..buat kerja tu cepat sikit ea sebab saya tak puas nak jumpa awak tapi hati2 taw bila buat kerja tu. Saya tak nak jadi mcm tu ari. Jangan risau taw saya kat sini selalu tunggu awak. Saya cintakan & sayang awak sangat2. Take care sayang ! 


mood : tak twu nak gambar an perasaan aku bila jumpa dgn org yg aku sayang, happy sangat2 weyhh ! love u b

-Past- | -New-