ϟuperwoman


Petang Ni Tak Hujan
Thursday, 1 December 2011 | 12/01/2011 12:05:00 am | 0 Words

Hari ni happy je haha aku jumpa my atok. Amboii senyum dia sampai ke telinga tengok aku, haha twu la rindu jangan sampai mcm tu sekali sayang hoi hihi. Lamanya date sampai kawan kau bla pastu datang balik sambil tembak kita guna pistol air haha see ? mcm kanak2 kan dyowg haihh sabar jela aku melihatnya. Dengki btol dyowg ngn ktowg, tak pasal2 dengan aku2 sekali kena tembak. Hahhh siotnya faiz.

Sorry la haha sekali lagi aku tak bagi kau my hp, tak nak kau check takut kau marah la. Tapi jangan risau takde org lain selain kau tapi kawan laki tu banyak la, kau pon faham kan keadaan aku. Aku tak suka org paksa aku buat bende yg aku tak suka. Haha tak boleh bla dia panggil aku najwa latiff kadang2 budak kecik hee suka tengok dia senyum, manis betul !

Kau tengok gambar2 aku kat lappy, haha kau kata geram. Haihh gambar2 tu biasa jela, tadi kau nak snap tapi aku segan huhu terus tak jadi. Lain kali jela ye b. Guess what ? haha aku rasa nak gelak je ni, tadi diri sebelah dia mak aihh aku paras bahu dia je. Pendek an ? huu sedih je haha dia tengok muka aku, aku tengok muka dia. Segan betul dengan kawan2 kau lagi ade join, naseb baik semuanya sempoi je.




mood : tempuh segalanya dengan orang baru haha tetibe budak kecik sayang kat atok ;)

-Past- | -New-