ϟuperwoman


Miss
Saturday, 10 December 2011 | 12/10/2011 01:38:00 am | 0 Words

Aku tak tahu kenapa dengan aku ni, ntah kenapa rasa lain je. Tadi dia cakap dia rindu, dia nak dengar suara aku and then aku call la. Tengah borak2 tetiba je air mata aku mengalir. Why ? aku pon tak tahu ape sebabnya hurmm maybe aku rindu dia kowt. Ehh bukan maybe or kowt tapi memang betul2 rindu an dia. Nasib baik dia takde depan aku, kalau lah dia dok depan aku perghh memang aku pandang tempat lain tak nak dia tengok aku punya air mata. Tak tahu lah nanti rupa aku cmne t bila jumpa kau b. Aku tanya kaki dia da ok ke belom. Aku tanya dia bila nak balik, soalan ni agaknya da bape kali la an aku soal dia haha. Weyhh cepat la balik, rindu nak dengar suara dia, senyuman dia, kegedikan dia ahha comel je an. Tapi pasni kena buat kerja tu elok2 taw jgn sampai kaca masuk lagi. Jangan buat saya risau kat sini ea, cepat atau lambat aku tetap akan jumpa kau. Jaga diri baik2 k kat sana. Kalau ada perempuan ngurat b jeling an aje mata tu haha.



mood : jgn risau dalam hati saya takde laki lain selain awk, saya jujur ngn awak. sayang ! love u ;(

-Past- | -New-