ϟuperwoman


K Fine, Aku Rindu Kau
Sunday, 18 December 2011 | 12/18/2011 09:38:00 pm | 0 Words

Lamanya tak update wuu aku rindu nak buat luahan hati, bukannya tak nak update cuma aku malas je haha lagi satu line nye da la mcm siput maybe siput lagi pantas ? err siapa tahu an ahaha aku saje je. Tajuk dekat atas bukan sebab aku rindu da lama tak update tapi aku rindu sangat2 dekat dia. Awak twu siapa dia ? ye dia la yg tengah baca ni muehehe my love, capital Z a.k.a atok haha sorry syg.

Sebenarnya malam yg aku tidur rumah nenek fatin tu aku ngn dia gaduh. Yela mana taknya aku call dia pastu ade cakap yg esok aku nak g felda. Dia sakit hati sangat dengan aku, dia da tak twu cmne ag nak bg nasihat dekat budak degil cmni hurm. Terus dia takde mood, aku tak habis ckp lagi tapi dia da matikan tepon huh sampai hati. Cuba kalau dia call aku buat cmtu, lagi teruk kalau aku buat2 tak nak angkat call dia mcm dulu2. Kau nak ? tak nak an syg ? huhu tapi aku serba salah sebab gara2 perangai aku, air mata dia mengalir. Ouchh biar betul ? tak pernah ade lelaki yg buat cmni dekat aku weyh. Terus aku call dia, bunyi suara pon aku da twu tapi tak twu la betul ke tak dia mengalir an air mata.

Tu ari webcam dengan dia alolo comelnya dengan tak pakai baju haha pastu dia lagi comel time minum air. Bapak arh besar cawan tu haha bak kata fatin siap bunga2 sekali. Ktowg je nampak dia tapi dia tak nampak ktowg, aku tak twu la apa masalah video call tu. Memang best malam tu ktowg gelak sakan even ktowg lepak kat luar rumah da pukul 3 pagi. Hahh amacam ? beranikan gua kami? haha dari malam tak tidur sampai la selepas subuh baru lelap an mata. Memang bagus sungguh anak dara cmni haihhh tapi malam tu memang sejuk sangat2 ni semua gara fatin sebab dia g bukak kipas. Aku degil sebab dia suruh masuk tapi aku tak nak  dengan alasan masih awal lagi. Awal ? gila agaknya da nak subuh kowt ktowg at anjung rumah. Esok pagi bangun mata aku bengkak ! O.o

Gemuk ? ahhh benci ! aku da gemuk ke ? weyhh berisi je an ? an ? ok fine aku tak nak makan arh cmni bleh ? hahh lagi satu esok aku nak g jogging pepagi buta dengan budak2 ni hehe. Eleyhh ok ape berisi daripada dia ? gepeng hahaha sorry syg. Budak gepeng.....ermm budak kecik ni rindu dekat awak la. Tapi takpe la an tak lama lagi awak balik an waa awak twu tak saya happy sangat dengar. Dapat kita jumpa hehe.


gemuk ke ? biasa je aku tengok muahaha *abaikan muka & shawl aku sbb gambar ni aku tak ready ag

Lagi satu an kau jgn serba salah lagi okay dengan ayat mesej yana tu, tak twu plak dia rasa serba salah sebab buat aku cmni pada hal aku takde pape pon, aku okay je hehe sian dia. Ya betul kadang2 org bosan sebab awak tak sent mesej pon tapi org faham la yg awak takde kredit. Takpe it's okay. K syg, yana syg b sangat2. Yana tunggu b balik je ni hehe tak sabar rasanya taw nak jumpa dia al maklum la lama tak jumpa an, perghhh rindu bhai ! haha. 


mood : tak twu tengah malam ni dapat on9 ke tak hurmm b i miss you, i love u muahhhh :*





-Past- | -New-