ϟuperwoman


I'm Waiting For You
Friday, 9 December 2011 | 12/09/2011 09:05:00 pm | 0 Words

Awak saya mintak maaf sebab selalu buat awak rasa susah hati, yela saya ni an degil, nakal, tak dengar cakap, keras kepala dan sewaktu dengannya. Jangan ingat saya tak dengar cakap awak, sebenarnya saya ada jugak dengar walaupun bukan semua. Saya twu awak risaukan saya kat sini sebab awak takde at sini, awak tak dapat nak tengok2 an saya tu sebab awak banyak membebel kalau twu saya asyik merayap aje. Jangan risau saya kat sini baik2 je, saya tak buat perangai pon.


Saya harap awak banyak an bersabar dengan sikap saya ni, haha da la kuat dengki. Baru je lepas dengki awak, da saya mulakan dengki lagi. Awak tak suka saya bila saya makan sekali je satu hari, nak buat cmne saya da kenyang la tapi lepas tu bila tengah malam je mula la berlagu2 dalam perut ni. Hahhh budak degil orang da ckp awal2 tak nak dengar hah kan da padan ngn muka aku. Kau sangat amik berat at aku, haha tapi aku tetap tak dengar ckp kau. Tapi terima kasih sangat, saya sangat mengahrgainya :)

Awak, bila nak balik ? pada hal malam tadi baru je kita jumpakan ? rindunya dekat kau, rindu sangat2. Walaupun sekejap sekurang-kurangnya saya dapat rasa awak dekat dgn saya. Awak kata kalau saya rindu awak, awak suruh saya dengar lagu ni COCO dan sekarang saya sedang mendengarkannya. Kat sana awak ok je kan ? sebab saya tak dapat nak tengok2 an awak. Saya tunggu awak balik ;)



Awak, kenapa awak tak hati2 time buat kerja tu ? tengok kan kaca da masuk dalam kaki. Buat la kerja tu slow2, saya twu awak nak cepat balik kan ? sebab awak da janji at diri awak yg awak balik je nanti akan terus jumpa saya kan ? tapi saya tak nak awak balik sini dalam keadaan yg tak okay. Awak twu tak time awak sent mesej kata yg kaki awak berdarah saya punya la risau. Saya ingat nak sent mesej je tapi tak jadi dan saya terus call tanya keadaan awak.

Tadi bukan niat saya nak bergaduh dengan awak tapi tu sebenarnya saya saje je, jangan risau saya tak marah an awak la tapi tadi saya kecik hati sikit sbb kat twitter awak ckp awak tu mcm tak penting je bagi saya. Awak twu tak saya pon mcm awak, cemburu jugak tapi tak pernah sedetik pon saya lupakan awak. Maaf tetiba air mata mengalir kerinduan. Awak jaga diri baik2 kat sana k, kat sini ade budak kecik tunggu awak balik bawak ole-ole haha cehh gurau je ni. Yang tak boleh bla nye adek awak kata saya cantik ? opps bukan aku ckp tapi adek dia yg ckp ea. Aku tak twu ape2 pon, ntah ape yg di bgtwu nye pon aku tak tahu la. Awak awak awak love you !


mood : weyhh jari aku sakit main gitar, tangan aku lenguh bawak motor err kalau dia ade an best, rindu :(

-Past- | -New-