ϟuperwoman


Perasaan Tu Mungkin Akan Pergi
Saturday, 19 November 2011 | 11/19/2011 04:49:00 am | 0 Words

Dalam kesibukan diri yg sering membuatkan kau terasa diri begitu sibuk dengan keadaan sekeliling, perasaan kau terhadap dia. Perasaan ? ya ! satu perasaan yg telah lama kau pendam. Perasaan kasih sayang yg dulunya kau ikhlas menyayanginya tapi kini ia hanya menjadi bekas di dalam hati yg tak mungkin akan dapat perasaan yg sama balik. Kenapa ? tolonglah sedar yg kau telah dikecewakan kawan. Perasaan kau terhadap dia akan hilang, mungkin mengambil masa yg lama kowt.

Tapi dengan kesibukan diri buat kau hampir lupa akan perasaan tu, alhamdulillah akhirnya ia semakin hilang jauh pergi walaupun bayangannya masih terbayang. Susah ? ya aku twu susah untuk kita terima hakikat bahawa orang yg kita sayang telah pergi tinggalkan kita. Eh tapi tu tidak bermakna kau lemah kan ? beb ! life must go on, don't look back. Nanti hati kau yg sakit, baik tak payah la weyhh buang masa je semua ni. Senang je aku cakap an, tapi kau tak twu dalam hati aku ni cmne weyhh.

don't try this at home, danger danger haha

This feeling is killing me ? whoaa ! wait a minute, beb jangan sampai cmtu. Sekali dia pergi, aku sure dia takkan patah balik punye ermm maybe ?  dengan perbuatan yg dia dah buat hati kau sakit dulu boleh ke kau terima ? tak takut ke yg dia mungkin akan buat hati kau dua kali ganda sakit, tak kesah la berganda-ganda mana janji sakit la. Tak pernah rasa sakit ? kesian la kau ni haishh nampak sangat takde perasaan lagi -.-

Bolehkan kau lepaskan dia pergi ? pergi jauh dari hidup kau, pergi jauh daripada sakitkan hati kau. Pergi lah keluar dengan sape2 yg boleh buat kau lupa perasaan kau tu, law tak boleh gak haishh aku pon tak tahu lah nak cakap cmne ag. Haha aku rasa dia pon sure akan gelak an kau sbb kau cmni pasal dia, sengalnya rasa bodoh pon ya, ye dak ?

Weyhh ntah2 dia da ada pengganti kau, serius beb ! orang laki ni sekejap je cari, sekali bagi ayat power sure gadis tu sangkut arghh. Dia tak tahu yg dia pon akan jadi cmni nanti. Eh law kau tak boleh jaga hati perempuan ni lain kali jangan sentuh, jangan bagi harapan kesian doe buat cmni. Terseksa jiwa haha bongok je err -..-

see ? alhamdulillah law dapat balik -.-'


mood : never regret anything because at one time it was exactly what you wanted ^^


-Past- | -New-