ϟuperwoman


Biasa Je Bagi Aku Semua Ni
Friday, 11 November 2011 | 11/11/2011 11:59:00 pm | 0 Words

Kenapa semua bercakap tentang hari ini ? ade benda yg menarik perhatian korang ke ? macam2 post dekat blog, status at facebook berkaitan dengan hari ini iaitu 11/11/2011. Ya aku twu tarikh ni bukan selalu kita jumpa malah takkan jumpa lagi da. Tarikh ni juga berlaku pada hari Jumaat an ? sah2 la ari Jumaat ape ke sengal nohh lahai tak twu hari ni hari apa.

Bagi aku tarikh ni biasa je mcm tarikh2 lain juga. Takde satu pon yg bermakna bagi aku pada hari ini. Tak mcm korang, mesti ade yg tengah bahagia dengan pasangan masing2 al maklum la couple hari ni. Cewahhh tarikh yg bermakna siot, lawa plak tu. Alhamdulillah kalau kekal lama. Yg kahwin ari ni ke, nikah ke, date ke dan sebagainya la an. Yang pasti perkara tu semua bermakna bagi korang ari ni, untunglah an.

Kenapa bagi aku biasa je ? yela, aku g sekolah mcm biasa jugak cuma balik awal je sebab ari ni ari Jumaat. Makan kat kantin mcm biasa, merayap satu sekolah mcm biasa, pergi toilet ramai2 mcm biasa, gosip ramai2 mcm biasa. Main mesej dengan org yg sama mcm biasa. Online dekat facebook mcm biasa. Update ngn edit blog mcm biasa. Semuanya la biasa je kan ? aku pon naik bosan beb.

Tadi kan cehh aku jumpa madu aku beb. Bukan aku yg bagi nama madu ni ea tapi laki tu yg bagi. Dia sayang dua2, aku nak wat cmne ag an buat bodoh jela. Nasib baik skandal je haha. Budak2 ni la punya pasal boleh dyowg stay berbual lama2 at situ, aku da la tak twu nak wat pe. Last2 ape aku buat ? aku g sandar at tiang, nak ngelak tak nak tengok muka dia punya pasal. Perempuan tu cter at laki tu yg aku ni nyorok at tiang haha ape pon tak boleh la.

Aku ni da la tak rajin nak negur2 org ni, memang tak r an law aku tegur org ni. Tu bukan aku, org lain yg tegur aku dulu ade la. Hahh nampak mcm sombong kan ? memang haha. Eh tak la, law sape rapat ngn aku mesti dia twu punya aku ni cmne. Ari ni memang tak best la, serius aku cakap weyhh takde ape yg menarik minat aku pon, Semuanya biasa2 je, hurmm. 




mood : tak mcm biasa la pulak perut aku masuk angin err --'

-Past- | -New-