ϟuperwoman


Akhirnya Impian Hampir Tercapai
Saturday, 12 November 2011 | 11/12/2011 08:32:00 pm | 0 Words

Hye bloggers ! ari ni nak share something hehe bukan apa bende ni aku dapat buat tadi petang, sungguh seronok ni yg ade keyakinan nak mencuba yg lagi baru tapi kena tahan sikit la sebab main benda ni akan membuatkan hujung jari terasa sakit, kadang-kadang boleh membuatkan kulit kita sampai terkoyak taw ! seram kan bunyi ? haha tapi jangan risau, law da lama main da reti confirm da tak sakit lagi.



see ? gitar ni lagi besar daripada aku taw :D




Twu tak apa yg aku dok membebel lagi tadi ? hahh aku maksudkan adalah bermain gitar. Twu tak ape tu gitar ? okay kesian sangat law tak twu. Tadi pon aku hanya belajar basic aje, tak pro ag al maklum la baru main ari ni. Takkan la dalam satu hari aku da reti main semua lagu ? chord pon tak hafal lagi. Nak twu lagu apa yg aku mainkan ? aku main lagu Happy Birthday, hehe comel kan lagu tu lepas ni law nak wish orang hahh ape ag tinggal petik je. Tu pon tadi kawan baik yg ajar, Fatin Hazwani :)

Bermain gitar adalah salah satu impian yg aku nak sangat main taw, sebab ? aku pon tak twu apa sebabnya yg pasti bila aku tengok orang main gitar ni an, aku rasa mcm whoaa ! rasa mcm hebat je, seronok sangat main gitar tapi tadi tahan sakit sikit la. Lagi satu, dengan bermain gitar kita dapat release tension taw, kalau da pro lagi la seronok ! semua lagu boleh main alang2 nyanyi sekali taw hahh baru la meletupp gitu ;)



ramai kata pic ni mcm Najwa Latif, ahaks lain la weyhh


mood : cuti nak habiskan masa dengan bermain gitar, jom jom !




-Past- | -New-