ϟuperwoman


Terima Kasih Sebab Ngajo :D
Thursday, 27 October 2011 | 10/27/2011 05:47:00 pm | 0 Words

Semalam aku belajar sesuatu yg baru teheee apakah ? belajar bawak kereta ! eleyhh tu pon kene paksa swoh bawak law tak, takde maknanya aku nak bawak. Aku da membebel taknak ! taknak ! tapi nampak gaya dia tak faham bahasa ye dan akhirnya aku akur terpaksa belajar bawak jugak. Mula-mula ingat an susah rupa-rupanya ala senang je cehh berlagak la pulak hehe. Auto memang r senang, cuba kasi aku bawak yg guna gear tu hahh memang sah-sah aku turun dari kereta dan tak nak bawak ! kene tinggal at tepi jalan pon aku rasa aku sanggup kowt.

Habis lecak aku langgar haha sape swoh paksa aku bawak kereta an, bior padan muka dia balik kene cuci . Lepas tu nak bising-bising pulak at sebelah, jangan lebih line la brek tekan la minyak tekan kuat sikit la. Haduihhh nasib baik aku boleh lawan cakap dia, kalau org yg betul2 ngajor ermm alamat aku bisu jela dan kene banyak bersabar. Eh awak ! P pon aku tak dapat lagi taw, ni awalnya ajo bawak kereta ermm takpe la, bawak jela dia da penat tu haha kesiannnn. 

Aku bawak dengan begitu berhati-hati yelah an kereta orang ni. Dia duduk sebelah an membebel an aku rasa kalah kowt org yg ngajo bawak kereta tu. Bising je lebih geram betul aku. Aku bawak laju2 kang hahh baru kau twu. Rasa macam nak sumbat je mulut dia tu dengan selipar ni, hahh baru aman aku nak bawak. Tapi best jugak tehee rasa nak bawak lagi la pulak. Tapi minyak kereta pandai2 la isi ye ahaha aku tukang bawak je ea ? ea ? 

perghh smart la weyhh kereta ni, comey !


mood : terharu giler dia ajo bawak walaupun mulut dia mengalah an aku ! terima kasih :)

-Past- | -New-