ϟuperwoman


Stress --'
Monday, 10 October 2011 | 10/10/2011 11:52:00 am | 2 Words
Hai beb, pe kabo ? harap2 sihat & bagi yg jawab exam tu jawab leklok taw... 


mesti pelik an asal aku tak sekolah arini ? korang kesah plak haha okay sebab ape tak g sekolah arini ? hehe sebabnya adelah aku buat cuti umum sendiri, sesuka hati aku je tak datang haishh dyowg kat kelas ni mesti tengah kerah pale otak nak jawab paper sains sukan tu. Nasib baik aku tak amik subjek tu, arini budak yg amik reka cipta tak exam dan kami berkomplot tak nak datang sekolah hihi. Maklum la tak nak ganggu bdk ss exam hahh baikkan ktowg okay perasan sekejap haha

esok baru ktowg start final exam, beb aku stress gila hahh mane taknye an buku satu haprak pon aku tak bace lagi, memang da pandai sangat la ni an tak reti2 nak bukak buku. Aku macam takde perasaan je fikir pasal periksa ni aigoo~ gila teruk seyh perangai, maklum la eh kan da nak penghujung taon ni tu yang malasnye makin lama makin menjadi-jadi. Ya allah, FAZLYNN ! sedar la dari mimpi yang kau ni nak exam da, taon depan da SPM ! gila sekarang aku asyik main2 je. hasihh~ stress stress.

pastu dengan malam tadi ntah nape mood aku lari2 anak plak da, habis semua orang aku nak marah sampai kat text pon. Sampai dia pon dapat rase yg aku ni marah2, bila aku kalis cakap tak marah okay dia kata aku tipu hurmm memang aku tipu pon. Sorry la aku buat kau cmtu, bila aku call kau tak nak angkat plak haishh time cmni plak la gaduh bila jumpa tak nak plak gaduh haduihhh -.-' 




mood : hey, korang ! korang ! doakan aku ye supaya aku boleh jawab dengan tenang nd dapat score A+  manyak2 amin...  :)

-Past- | -New-