ϟuperwoman


saya LULUS ujian ;D
Tuesday, 25 October 2011 | 10/25/2011 07:49:00 am | 0 Words

ehemm ehemm lama tak update, okay aku rindu sangat nak menaip ni !


Semalam aku pergi test computer utk amik lesen L. Mula-mula cuak sangat nak amik, yelahh aku takut aku fail hurmm tak pasal2 nanti kene amik lagi. Maklum la aku dengar org ni amik banyak kali, pastu susah la ape la lagi2 law dye tanya bende2 pasal kereta ke motor ke heyyy aku mana la twu. Bawak tu aku twu la hehe. Tapi asas2 dia jugak aku twu la melampau la tu kan kalau tu pon tak twu, takkan la dia bagi papan tanda gambar org tengah melintas kau nak jawab tu jalan liku. Hahh memang sah2 r salah.

Yang tak boleh blahhh nye la an, aku boleh bawak duit RM20 je ? weyhh tak cukup la siot ! aku pon sebelum pergi memang da kelam kabut pastu g kedai atas just amik duit pastu terus blah nek moto sebab ktowg memang da lambat time tu, Fatin la ni gerak lambat haishh. Sampai sane aku tak twu la pulak kene bayar hahh habis terus duit yg aku amik tadi. Fatin lagi la, dye tak bawak duit langsung nasib baik akak tu cakap "ahh takpe la bayar time balik dari Kluang nanti". Fuhh lega law tak memang kau tak dapat la nak amik test tu.


Bila da kat Kluang, tempat nak amik test tu kene plak daa amik gambar. BAYAR plak tu ! RM10 ? gila bapak r aku ngn Fatin da takde duti langsung ni, aduhh time ni ktowg memang cuak r. Camne ni camne ni, dalam dompet duit ade SERINGGIT je, dalam dompet Fatin lak ntah bape keping duit kertas seringgit dye tu tapi yg pasti mmg tak cukup r. Fuhh Ayu penyelamat ! nasib baik dia bawak duit lebih haha habis terus duit dye ktowg amik. Nasib kau la Ayu, balik nnt ktowg ganti la ea hehe.

Ujian pon bermula, weyhh senyap ! hehe fokus aku bace soalan2 yg diberikan, da siap tu aku sempat ag semak balik. Cehh da macam exam kat sekolah la pulak, nasib baik tak pakai baju sekolah haha. Part ni yg gementar ni, aku takut nak klik KEPUTUSAN ! huh doa banyak2 ni, takut doe...takut tak lulus. Pejam mata time klik, bila bukak "ANDA LULUS UJIAN" alhamdulillah, syukur. Tak sia-sia aku bace buku sampai larut malam sampai tertido-tido buku at sebelah, lappy pon at sebelah. Dan tak sia-sia jugak aku test at lappy aku ni jawab soalan2 tu, Haziq bagi folder so test jela dulu sebelum jawab yg betul2. Mula2 time test at lappy, aku asyik gagal je, 3 kali taw ! tapi alhamdulillah masa kat Kluang amik test aku kene sekali je, lulus. 

?/50 ? rahsia.....


mood : da la panas, aku penat tunggu van datang lama kot pukul 1 baru sampai. Lepas tu layan perangai Ayu ngn Fatin, gila ! budak ni asyik dengki aku je, siot.. ; P


-Past- | -New-