ϟuperwoman


Oktober Time :D
Saturday, 1 October 2011 | 10/01/2011 08:18:00 am | 0 Words
Hey guys, morning ? sedar tak sedar da bulan Oktober beb haha sekejap je an, ahh yg pasti bulan ni memang sangat bermakna untuk aku lah kan sebab bulan aku lahir doe. Okok nak story jap ni huhu 

Weyh weyh doe, aduhai cmne aku nak lupakan kau ni wei ? sudah berbuih doe bgtwu kau, pahal hahh ishh payah betul ! mana taknye beb pagi2 mesej kau masuk pulak daa, kan aku da ckp abaikan. Eh kau balas tp mmg nak kau balas pon hehe memang sengaja an nak aku ingat kau hishh geram betul aku ngn mamat ni. Masalah kau takkan habis la wei kan dari dulu da aku ckp, da penat da pon nasihatkan kau tp aku tengok same jerk pahal ? da2 la tu takyah pikir sangat, cukup la aku pon tumpang memikir. Kita sama2 kusut, tp kau ckp at aku takyah pikir sangat t tak boleh lupa, cye la. Weyhh kau ckp aku, kau pon ape kurangnya an. 2x5 je lah kite ni. Pastu kau sent mesej aku tengok pon mcm tak betol haha kesian kesian. Puas aku perli kau an. Untunglah kau, aku masih sayangkan kau lagi haha beb aku rindu kau doe hurmm. :'(
aku twu kau tak suka aku cakap cmni, ok fine --'


mood : 1st time aku syg sgt kat org cmni hurmm -..-

-Past- | -New-