ϟuperwoman


My Bad Day
Wednesday, 5 October 2011 | 10/05/2011 08:54:00 am | 0 Words
Okay ni cter semalam punye hal la beb tapi arini baru nak post. Bukannya apa malam tadi aku tido awal sebab penat berjalan semalam, fuhh merengek lenguh kaki malam tadi haha mcm budak kecik je. Pening kepala plak tu gara2 kene hujan. Sampai org punye text pon aku tak balas padahal da taip da cuma tak sent je. haha nasib dia la, da aku taip time tu mamai an nak buat cmne. Set jam pukul 10.30 nak tengok Jiwa & Lara punya pasal. Da bangun tapi tak kuar bilik pon, terus sambung tido balik. Apa daaaa...

- semalam, masa nak masuk penjara amik jann tiba2 motor mati pulak kat depan tu. nasib baik boleh start
- jann bawak motor dye langgar lecak time nak g uma zue ! habis basah suar aku 
- masa dalam perjalanan nak g bustop ade mamat2 sakai ni dok ngacau
- dalam perjalanan nak g bustop tu jugak time tu memang da hujan kalau demam ermm nasib la situ
- banyak kali aku betulkan shawl aku ni, geram ! grr~
- time nak balik uma la yg perghh tak leyh bla, mcm2 hal
- minyak motor aku ! da habis err --' tinggal sikit je, so jalan jugak
- mati pulak tiba2
- nampak syedol lalu ape ag call syedol ! call syedol ! mintak tolong belikan minyak
- menahan malu di tepi jalan sementara menunggu shedol beli minyak sambil pakai helmet ngahaha
- geram ! aku bagi RM10 swoh beli minyak 3 ringgit jap g syedol pulangkan 3 ringgit, itu bermakna dye beli minyak RM7 ! grr~ habis dwet aku, babeng err --'
- minyak tumpah plak mase nak tuang, last2 swoh syedol tuangkan eh jap g dye tuang pon tumpah -..-
- aku nak bawak moto pon takut err takut terbakar sebab minyak tu la, haishh belom ape2 aku da fikir bukan2 haha aku mane twu bende2 ni semua. nasib baik syedol kata eh tak la !

Walaupun syedol kene marah ngn aku, tapi untunglah ade dye an kawan aku yg satu2 nye boleh diharap. So aku pon bagi la 2 ringgit at dye haha bersyukur aku bagi, law tak hahh jangan tanya kenapa. Fuhh...alhamdulillah sampai rumah dengan selamat. SYAHIDUL TERIMA KASIH kawan, sorry menyusahkan :)


mood : weyhh ! weyhh ! time mkn at pizza, abg tu amik order perghhh abg pizza tu encem haha dia diri sebelah aku je. ngahhhhh :D

-Past- | -New-