ϟuperwoman


Kene Tinggal !
Friday, 28 October 2011 | 10/28/2011 10:48:00 pm | 0 Words

heyy everybody ! ni aku nak tanye ni, ade kat sini sape2 pernah kene tinggal ? ditinggalkan ? tertinggal ? atau meninggal ? opss..hahhh molek aku da rase siang tadi ngee geram doe rasa mcm orang bodoh  je tunggu, lama pulak tu ! tak kesian ke kat aku ni hahh ? jaga la sikit hati aku ni, ni tidak bla cmtu je an ! siot betul...da la dalam keadaan hujan lepas tu aku terpaksa terima ni semua, sedih taw psstt psstt air mata aku terkeluar pulak tetiba bila dia tinggalkan aku. sobs sobs nangis keseorangan aku at situ huh malu taw kereta lalu lalang nampak nasib baik aku pandai cover.

korang pernah rase an ? sakit an ? huh memang tak benti2 aku sumpah seranah. Biasalah weyhh tengah geram habis semua aku sembur sampai tersembur-sembur huh. Nasib baik la aku sorang2 at situ. Tak guna betul ! eh eh patkal jela hujan, law tak hujan tadi aku rase aku da lari kejar dapatkan kau twu. Lama aku tunggu kau tapi bila kau datang je dekat kau tinggalkan aku huawaaaa sedih bodoh ! Padahal aku da tahan da, asal kau tak nampak ke ? ade ke swoh aku tunggu lagi, gila ke ape ? aku sanggup lepaskan yg lain demi kau.












Haishhh sabar je aku tunggu bas ni taw ! menyesal aku naik awal, budak2 ni lemb hahaha 1st time aku naik sampai Kluang sorang2 taw, nasib baik takde abg la tu semua haishh kalau tidak..err aku sanggup turun ! sampai lunyai tiket tu aku genggam seperti merasa sama ape yg aku rase iaitu GERAM. Law moto takde wat hal tadi mesti tak jadi cmni hurmm sabar jela...


mood : 1st time jugak makan kat Secret Recipe perghh kenyang sangat, habis dwet aku entek twos doe :(

-Past- | -New-