ϟuperwoman


spend time with you :)
Wednesday, 7 September 2011 | 9/07/2011 12:00:00 am | 0 Words
hey korang ! aku ngantuk dan penat la huhu baru balik dari beraye, okay sudah semestinya aku dapat dwet raye hehe ermm petang tadi tanpa dirancang kita g jumpa plak haha lama da tak jumpa cehhh hehe padahal malam raye da jumpa time at bazar. K thanks jugak kau orang pertama bagi aku dwet raye malam tu. Petang tadi patutnya aku ngn budak2 ni g beraye lagi tp tak jadi plak, so pe ag dok terbaring jela atas katil ngantok plak tu. Ermm nak tak nak kene layan jugak la mesej dari mamat ni, k dye ajak jumpa. K fine aku pon jumpa jela. Haha sengal la kau kan main amik je kunci moto aku tu. Pastu ade swoh nangis dulu baru dapat balik kuncinye. huhh geram betol, last2 dye bagi jugak. Huhh kalau tak bagi perghh memang tak balik la aku jawabnya, kau naik kereta senang r cakap an. Last2 time nak balik dye g follow, ahh sudah lantak kau la situ da r main hon grr~ buat sakit telinga aku jela.

#simpan kenangan petang ni dengan kau haha weyhh lain kali bawak moto tu laju sikit, aku sabo je tunggu bila la nak sampai. Kau memang sengaja an bawak lambat. Bongek -.-'

-Past- | -New-