ϟuperwoman


Menanti Hari tu
Wednesday, 28 September 2011 | 9/28/2011 03:45:00 pm | 0 Words
weyhhhh cepat la ! cepat la ! cepat la bulan 10 hehe, nak celebrate same2 ni. Cewahhh ngahaha takdenye. Nanti kan kalau aku cakap nak jumpa, kau wajib dtg !! sbb err sbb hehe ade something aku nak buat beb utk kau. Sampai gaduh2 swoh aku bgtwu apsal apsal an, last2 aku tak bgtwu pon dan terus tak text. eleyh nak merajok? ok fine aku nak tgk sampai mane kau punye merajuk tuu. Kalau tak text bagus jgk, hehe leyh aku study kalau tak hp aku tu memekak je dgn text kau r tu. Tapi mcm pelik plak tak text ahh takpe la bior kau text aku dulu mcm biasa, ok dear hahaha err --'


mood : nak bagi ape ek ? err --'

-Past- | -New-