ϟuperwoman


Complicated
Friday, 2 September 2011 | 9/02/2011 05:15:00 pm | 0 Words
yes ! complicated :')

hey guys lamanya tak update, rindu~ err --'
okay orang ari raye g beraya an tp aku? hurmm duduk rumah je sbb tak sihat, demam la. Arini mcm2 hal berlaku la, tension aku fade up pon ade juga. Tapi apakan daya terima jela semua ni kan ? :)
arini duduk rumah on9, update blog & main angry birds. perghh jiwa kacau aku arini ni beb ! mana taknya pagi tadi yg sorang ni desak aku, bley bla bley bla. Eh2 mamat ni, tamak haloba siot !
aku tak nak mainkan perasaan orang, k aku da try jaga hati dia selama ni jadi aku tak terima kau. Sebab time tu aku org punya. K petang ni pula aku nangis utk kali yg ke 4 pasal kau biyy, opps da tak lagi an kita mana ade pape ag kan? gaduh tak pon tp entah la ek apsal bende yg tak dijangka berlaku? hurmm aku tak faham semua ni. K insyallah aku terima semua ni, korang nak ckp aku ni nangis sbb laki ? lantak la, sbb kau tak faham perasaan aku. Nanti kalau sape2 da rase cmni hahh cmtu la yg aku rasa haha tapi tolong ea jangan fikir aku nangis meraung melalak segala mcm kat tv tu, ehh tak ea bkn cmtu. Biasa2 je k, aku ngaku sayang kau lagi tp kita tak boleh kan ? hurmm lupakan semua tu, paksa juga kalau tak boleh ? ahh lantak pi la an perghhh ! gila la kena terima ni semua dalam keadaan aku tak sihat. Hurmm sakit wei hanya Allah je yg twu, aku twu kau tanak sakitkan hati aku lagi an? kau tanak buat aku nangis sbb kau lagi an ? Sebab tu arini kita kena bincang dan jalan yg terbaik k faham2 la kan huhu aku tak sanggup nak cakap doe, ia sangat menyakitkan la :'(
biasalah kan mula2 kita memang ssh nak terima tp insyallah lama2 okay kowt huhu
banyak2 berdoa jela, tu je yg termampu aku buat. Mungkin kebahagiaan tu bukannya milik kita sekarang ni. Memang pon, perjalanan aku dalam hidup ni pon panjang ag tp umur tu tak twu la sempat ke tak huhu aku tunggu kau, lepas ni pon aku akan kenal banyak jenis laki. haha maaf la update yg bukan2 tp aku err perghh sayang kau doe :')
1 bulan 3 minggu 2 ari :'(

THERE'S NO NEED TO RUSH. IF SOMETHING'S MEANT TO BE, IT'LL HAPPEN.
IN THE RIGHT TIME, WITH THE RIGHT PERSON & FOR THE BEST REASON.

#maaf la yerk aku update yg ntah pape je an bg korang yg bace ni, takpe la bg yg pernah rasa mcm aku sudah semestinya dia faham cmne perasaan tu. Lantak pi la an kau nak cakap aku ni ape, hello nak luahkan je ape yg aku rasa la. Kalau tak suka lain kali jgn baca :)

-Past- | -New-