ϟuperwoman


2011 punye Raye !
Sunday, 18 September 2011 | 9/18/2011 09:22:00 am | 0 Words
Hye!!! bosan sangat pagi2 buta ni, so sekarang ni aku just nak share pic2 raye je. So, let's check it out !

RAYE WITH MY LOVELY FAMILY

ade lagi banyak sebenarnya, tp ni je la aku masukkan

bergaya siak bdk2 ni, aku je yg terselit at belakang

yg ni aku snap, haha tak lawakan. dlm sampul tu ade RM5

adek, muka korang tak boleh bla la haha

RAYE WITH MY LOVELY FRIENDS

time ni dekat rumah Atikah Ahmad

captured by Eka

nyempat aje an 

sebelum gerak, snap dulu hehe tu Liya

whoaa ! minah-minah rempit haha yg depan tu aku hihi

macam g marhaban la pulak --'

wee~ ecahh 

Janet & Nisak

Nisak main snap aje, time aku pakai helmet lak tu err --'

depan uma Zue

jyeahh !

Aida & Shida

sempat aje Ecah ni main cak cak ba dengan baby tu haha

siap buat pizz ag 

Aida & Eka

Ecah Choot 

Suka budak 2 orang ni dpt mkn kuih raye 

muka budak kene tinggal, haha

whoaa cantik an moto dia? best bawak haha

ayuhhhh !

ok daa, jenuhh aku meng-upload haha k enjoy !


mood : syokk beraye ngn korang ! sampai kemalangan yg tak diingini pon terjadi at aku haha err --'






-Past- | -New-