ϟuperwoman


WTF !
Sunday, 7 August 2011 | 8/07/2011 12:42:00 am | 0 Words
wei perempuan ishhh geramnya aku baca cehh
kau tahu kan dia da berpunya, asal ayat2 text yg kau sent at fb F berjiwang ?
kau ni tak faham bahasa ke apa yang dia da bagi twu ?
aiyakk geli doe aku, tergelak-gelak aku baca. aku kesian jugak kat kau ni hurmm
nasib baik la si F ni tak reply ape yg perempuan tu da sent
dia pon malas nak layan perempuan mcm tu da, ntah pape jerk
orang melayan dia sebagai kawan je, perempuan ni plak yg lebih2
sebenarnya aku memang da twu da pasal perempuan ni
tapi apabila menggelodeh inbox dia, membuatkan aku nak korek sape perempuan ni
terima kasih jugak kau da berhenti ganggu F ni
ahh bagus2 itu yg aku nak dengar
lastly, adek euwww buat baik2 ea PMR kau tu --'

-Past- | -New-