ϟuperwoman


Hari 1st Aku Lalui Pada Bulan Ramadhan
Monday, 1 August 2011 | 8/01/2011 09:04:00 pm | 0 Words
Assalamualaikum ...

hey ! alhamdulillah arini aku dapat puasa hihi suka giler
k mcm biasa bulan puasa aku tolong mama jual kuih, best dpt pegang duit !
haha alhamdulillah jualan utk arini habis wuu~ syukur2
yang tak ley bla nya aku jual sambil on9 ? perghh nyempat aje an
hahh layan si zue la, nak ber-webcam pula tetibe arini hihi tp...
dia nampak aku kok aku tak nampak dia ? salah tekan ke ? eh tak mungkin
ke line yg lembab mcm nak mampus ni haishh sabar je aku an
aku da tekan la mcm biasa hahh lain kali jela ea zue kita wc ag haha
mane taknya aku asyik kuar masuk kedai je, tak tahu mana satu nak layan
yg pasti PELANGGAN la yg ku utamakan hihi
dan perutku sudah seperti disko2 ahha menahan kelaparan & kehausan
air kelapa~ air kelapa~ fuhhh !

hahh yg adik aku pulak asyik g mandi je, hey ! tak aci doe
ntah da bape kali la dia kuar masuk bilik air tu, jelez >.<
yg si kecik tu pulak, huh ! ngada2 merengek kat mama nak air plak
hausss~ hausss~ wey aku pon haus gak diam2 da r
yg sorang tu pulak, hey siot tengah syok2 masuk an kuih dalam bekas
tetibe... BOMM ! okay rase mcm nak tercabut jantung aku ni
bengong kau, nak main meriam tu agak2 r !
org suruh g solat kau g main meriam plak
siang2 ari pulak tu hee~ mmg geram betul, baik tolong aku lagi bagus r

hahh ni plak da besar pon sama je ahha
heee~ ade org merengek lapooo~ haha ape la dia ni
tu ari masa time aku ganti puasa aku yg lapoo, kali ni turn dia plak
k arini jugak si F balik da sobs sobs :'(
*sebenarnya dia malas nak balik weyh tp kene balik juga sbb esok ade kelas pagi
haha sian2 eh tak yah ckp dia aku pon esok kene g kelas jugak, sekolah weyh -..-
cepat je masa berlalu, kejap je dia kat sini
emhh takpe2 nnt balik lagi la tu
sian dia tak dapat berbuka dengan family huhu
i'm waiting for u again, b ahha :)

hahh time buka r best weyhh !
hilang rasa haus ni fuhh lega
tekak ku dilalui oleh air yg sejukkkk haha
aku kenyang minum air je bukannya kenyang makan
senak je rasa perut ni, nak solat sah2 payah haha
dan mcm biasa jgk aku yg kene basuh pinggan & cawan

*yg penting arini dpt upah hehe sbb tolong jual walauapun tak banyak tapi kalau simpan utk sebulan ni fuhh banyak doe ! kaya~ kaya~ HAHA

-Past- | -New-