ϟuperwoman


Bahagia :D
Friday, 12 August 2011 | 8/12/2011 02:06:00 am | 0 Words
Assalamualaikum ... hehe

esok aku periksa wei, huhu ok takde kene mengena dgn ini cerita

Happy-nye aku malam ni, yeah setelah sekian lama tak berapa lama sangat
dapat lepaskan rindu yg terpendam haha ayat poyo~
thanks, kau buat aku bahagia sangat malam ni
dapat mesej kau, maklum la sejak2 ni kau buzy jadi nak text pon tak sangat
nak kene siapkan assignment sebelom raye nanti kan, takpe aku faham
dapat dengar suara kau, lama kau bercerita. Seronok je aku dengar
dan dapat dengar kau mengatakan perkara2 yg membuatkan aku terharu~ haha

Lastly, hehe ILYT capital F <3
#maaf malam ini saya terjiwang haha gedik? suka hati aku la, wekk ! :P


-Past- | -New-