ϟuperwoman


Terindu Pulak
Thursday, 21 July 2011 | 7/21/2011 08:55:00 pm | 0 Words
ehemmm !
tadikan masa on the way pergi taman aku terserempak dia !
dari jauh macam da perasaan tapi fikiran kata ahhh tak la
salah orang kowt, motor dia kan warna lain
pastu time nak belok arhh memang dia pon la

(pertanyaan di atas motor je, time berselisih tu)
D: " nak g ane ? "
F: " g taman jap "

okay dia dan aku teruskan perjalanan tapi arah tak sama
dia dah nak balik, aku nak pergi haha
sambil2 bawak motor tu kan haha bongok giler !
terindu pulak suara dia, ape daaa

pssst aku lebih rindu F dari dia haha F jelesss time aku cerita !

-Past- | -New-