ϟuperwoman


SORRY -.-
Wednesday, 8 June 2011 | 6/08/2011 04:16:00 am | 0 Words
opps terlepas cakap STUPID la dkt kau
aku tak de niat pon nak cakap mcm tu
sape swoh kau cari pasal ngn aku
hahh kan da terlanjur cinta cakap
padan muka hehe jahatnya aku
sorry sangat la arghhhh salah aku la ni ?
kalau kau nak merajuk pergi bwh pokok sawit sne !
hurmm tp aku bosan bila kau tak de mood
tak de sape nak buat aku ketawa
kau anto text pon mcm nak tak nak tp anto jgk
haishh err --'
esok OK la kowt

*please, give me your smile like usually you did it

-Past- | -New-