ϟuperwoman


Si Gedik Merajuk ??
Thursday, 9 June 2011 | 6/09/2011 10:07:00 am | 0 Words
ehemm ehemm haishhh bosan sungguh err --'
......................................................................... *menguap
wei gedik mane kau ? ahha takkan merajuk ag kowt
mane kau doe ?
aman tenteram aku mlm tadi tak dpt text dari kau
so aku pon tdo awal la, lagi pown ade si mamat tu nakot-nakotkan aku
pasal CIK PON yg sangat chantek ngilai kat tepi tingkap uma dye
tapi tak pikir pon bende tu haha suka dengki taw dye ni
hey budak besaq, jahat la kau *tak aku tipu, kau baik la

wei gedik, kau twu tak aku on9 sampai tertido depan lappy ni
pukul 4.30 baru sado, err lapo --'
euww terokkan ? *ala normal la tu
mane kau wahai si gedik + manja ? *euww geli aku
HAHA suka-suka aku time kau menghilangkan diri ni *tak aku tipu, bosan ade la
nak anto text kat kau err tp tak pe la
nak missed call kau err pon tak pe la
kang ari-ari text kau bosan pulak an lagi pown
tak de story pon nak story kat kau HEE~
aku nak tgk ari ni kau text ke tak
kalau tak text ermm mmg kau cari pasal ngn aku la
aku nak ajak kau gaduh sebenarnye *miss gila kau

-Past- | -New-