ϟuperwoman


Nak Jadi Comel Macam Dia
Friday, 10 June 2011 | 6/10/2011 02:06:00 pm | 0 Words
sape comel ? ce citer ce citer
ahha sape lagi kalau bukan dia
sape dia ? mai habaq sat kat aku ni
alahai dia la, ni hahhhhhhhhhhhhh

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

|
lambat lagi ke ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jap sikit je lagi ni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


taraaaa !!!
ni la DIA comel tak ?
sesekali puji diri sendiri comel ape salahnye an



ni lah budak kecik a.k.a BABY *mase kecik je panggilan ni sekarang tak lagi
hoho bukan ade ke yg panggil kau baby ? *syhhh mane ade doe, memandai je :D
nak jadi budak kecik lagi boleh ?
memang la ade lagi yg panggil aku kecik tapi bukan yg tu
nak jadi budak kecik lagi la doe, comel je an an an
haishhh memandangkan aku ni sorang je anak perempuan yg lain semua boy
haha teringat dulu mama ade kata
" dulu time ko kecik tu hahh abg2 kau selalau cium kau, always tak pernah miss "
tp sekarang da besar la mama, dyowg pon tak hingin nak cium Yan lagi
nak cium mama tu boleh la, sekarang cium tangan je..err salam la an
tak de r dulik ape an nak comel mcm dia jugak !!! please ...


-Past- | -New-