ϟuperwoman


Parah
Sunday, 22 May 2011 | 5/22/2011 09:58:00 pm | 0 Words
kau da mcm good-good jer an
ape barang gaduh kat fb, face 2 face la law brani
cermin muka kau dulu sebelum ngata aq
aq tak harap bnor la swoh bce blog aq yg tak cantik ni
tp agak2 r wei!! tak payah la
kau nak nganjing aq kat status kau
mcm kau tu hebat sangat je an
da kata pon blog aq ni tentang haru biru hidup aq
jd semuanya tentang hidup aq la
tak payah la kau nak kata-kata yg bukan2 plak
perghh mmg panas la aq baca
hahhh nasib kau la kalau baca status yg aq buat tu
BOOOO~ kau bajet HOT, PERFECT dan bla bla bla ~

*mcm taik je aq tgk adalah! tak gne nye kawan

-Past- | -New-