ϟuperwoman


Jaga Dia Baik-baik
Saturday, 14 May 2011 | 5/14/2011 04:26:00 pm | 0 Words
BEBERAPA HARI YANG LEPAS :                                                                                  

Tgh mlm tu ari dalam kol 1.00 pagi aku on9 menggunakan fb U..tiba-tiba si dia N chat OMG!
dalam hati da cuak da ni, ishhh budak ni nak cakap ape la kat U..dia tanya

" Assalam,..couple dengan Lin ea?? "
- " tak la kawan je *scandal je kowt "
" ohh scandal je? haha aku nak pesan jaga Lin tu baik-baik "
- " kau lah jaga dia hehe "
" eh asal aku pulak? ko an scandal dia "
- " hehe ok2 "
" JAGA LIN BAIK-BAIK "
- " hahh yela "

3 kali dia pesan kat U, 1 lagi dia pesan kat mesej fb..okay terdiam seketika
TERHARU okay kau cakap mcm tu walaupun da tidak lagi err
si N ni tak tahu yg on9 tu sebenarnya bukan U
aku sendiri yg sengaja tak nak bgtwu takut dia buat ape-ape pulak heee~
TERIMA KASIH :)
sebab kau masih ambil berat, masih ingat, dan kita tetap kawan
walaupun aku jealous kau buat relationship ngn org lain huhu lawa bdk tu tp lg lawa kalau dia pakai tudung
takkan kau sengaja nak buat aku jealous atau sengaja nak balas dendam?
sbb aku buat status married dgn si U ??
ermm itu aku tak tahu la, aku tak nak fikir yg bukan2 da
kau bahagia? aku juga akan bahagia *kowt




-Past- | -New-