ϟuperwoman


Budak Tu
Thursday, 12 May 2011 | 5/12/2011 12:07:00 am | 2 Words
semalam petang aq pergi ......
ye mmg betul ape yg ika cakap yg DIA kerja kat situ
*rindu kau jgk la sbnrnye la kan
padahal berselisih je ni
kau tak perasan aq??
dan banyak kali aq lalu lalang kat situ
tapi kau still tak ada niat nak toleh kan
ermm tak pe
maybe sebab da lme tak jumpa tu yg kau da tak cam muka aq
*cehh taon lps je kowt last jumpa or nampak kau
ataupun maybe kau lupa aq? ermm tak pe jgk la
mmg patot pon sebabnya dulu aq layan kau endah tak endah je kan
maaf la tak de niat pon :(
sambil aq tengok kau dari jauh sambil tu aq try misscall kau
ye mmg dapat tapi tiada pon panggilan dari kau selepas itu
ermm tak pe lagi sekali

ESOK
ari ni aq pergi lagi
ye seperti biasa nampak kau lagi
tengah sibuk2 aq amik barang
bila toleh je zap!!
nampak kau dan time tu jugak kau pandang aq
ye secepat mungkin aq toleh ke tempat lain
ermm tak pe lagi
dapat tengok kau sekejap pon jadi la kan

aq harap kau dapat cari girl
yg lebih baik, cantik, comel dan yg penting
sayang kau seadanya :)


-Past- | -New-