ϟuperwoman


TERBAIK LAH~
Sunday, 10 April 2011 | 4/10/2011 11:40:00 pm | 0 Words
U?? ahahhh ni da tido la ni, dye kata *dye penat sgt2 ari ni tu yg da tombang awal2
xpe2 tido la sana okay sweet dream dear haha sehari klo x sms x boley ke? *x!! hehe sebok je jealous la tu
klo x jealous duduk diam2 okay da2 x maw gerak2 haha i kene paksa mkn ni *merungut ke?? x kan?
dye kata *mkn je jgn banyak cekadak!
ok2 mkn la ni wlopon terpaksa dan terseksa sbb tekaknya sakit tp kan hehe
mkn sambal jgk ni *bdk degil mmg cmni kne layan je karenahnya x hbz2
ubat da mkn da tp ubat kaki la huhu ubat peningnya?? *x ade
U?? ahahhh dye tanya soalan pelik td *ape2??
tettt tettt privasi ni hahaha mlm ni kan mlm last sms U! *apsal plak ni
ade la hehe tggu akan hp baru hadir ni taw! taw taw taw tp mcm lambat je
hurmmm sabo je la kan hehe nampaknya kita jmpe time U on9 la ni??
xpe2 hehe sayang dye *x pon! hahaha

[ U tu kawan baik saya la..kami amat terapat ni hee~ jgn slh fhm]


-Past- | -New-