ϟuperwoman


Roket Air
Thursday, 28 April 2011 | 4/28/2011 01:17:00 am | 0 Words
HELLO HELLO
rindunye kat blog!
minggu ni kan kat sekolah ada
Minggu Pameran Sains ngn Minggu Kerjaya taw
hahhh straight to the point la
td kita org main ROKET AIR   *cam bdk kecik an
ahh lantak la tp best tu hehe
mentang-mentang la bdk kelas yg jaga
hahh amboihhh bkn main sakan lg kome main air ye
sian Janet ngn Fathein asyik ulang-alik amik air je
bayar 50 sen tp mainnya 10 kali   *20 sen ley main 2 kali je
ape lg main fire2 la best giler tu syok tu
habis muka, tudung, baju, suar, kasut basah!!!   *nseb bek ari ni pakai baju ups
kita org spend time kat situ hampir sejam gak r

time nga tekan2 nak kasik dye terbang tinggi bila dilepaskan
roketnya terpesong adohhhh
terpesong kat tempat lain tak pe gak ni tak
ag sikit nak kene akak form 5 tu
hehe ble dye pusing belakang nak tgk spe ano
ape lg aq pon pusing belakang buat muka selamberrr and tak twu pape
SORRY tak sengaja ni...
ada roketnya terbang tinggi ada roketnya terbang sama ngn tinggi dye!!!   *aq la tu tp yg 1st test je

waa seronok la yg pasti
kelas 4 RS kongker itu tempat haha
duitnya dyowg dpt byk pon disebabkan kitorng la
tp...
pameran sains nye tak terasa teruja sangat tak mcm taon lps
maklom la taon lps 1st time sambut tu yg mcm jakun sikit pon ada
haha ape2 pon esok kitorang nak main lagi!!!
spe nak join???
meh meh meh dtg sekolah pergi kat belakang block c taw
ala tempatnya yg dekat dgn kawasan larangan pelajar tu

sekian... bg senyum sikit!! :)



-Past- | -New-