ϟuperwoman


Macam2 Hal Larhh
Tuesday, 5 April 2011 | 4/05/2011 12:27:00 am | 0 Words
    Mle2 msok sek, org lain da sampai yg aq ni tertinggal kt belakang aphal? aduhh kaki ku sakit bengkak 2 wei terdengkot-dengkot dlm hati *perghh aq kne bg signal ni, org lain semuanya da motong tiittt tiittt ke tepi !ke tepi ! haha Masuk kelas je hahh mcm biasa r rutin harian bdk2 ni kne an aq BULI !! Saje je an berusaha nak pijak kaki ni sampai terangkat-angkat kaki aq ni *nak elak la sebenarnya ! Tp Liya berjaya jgk pijak kaki aq ni huhu sedih aq it's okay Liya haha
     Ari ni ari ini okay penat sgt sebabnya asyik naik turun tangga je klo rendah x pe gak ni hahhh amik kau tiggi ! perghhh mmg x sanggup da r org terakhir sampai kelas huhu sian kt Ecah kne tunggu tp ble balik dye tigglkan aq jugak huhu . Dalam lab pulak msg2 bengang je an sebabnya x fhm ! tp ble da bwat latihan boley la kan drpd x langsung..
Time balik ni hahhh yg aq lemahh fuhhh jauh 2 perjalanan aq nk ke bustop..dyowg da sampai depan aq?? aq?? tertinggal kat belakang sampai org belakang pon da motong. Terdengkot-terdengkot aq jalan ehhh bas ! tunggu ! sampai hampir terlupa kaki ni sakit, berlari aq mendapatkan bas 2 lantak r org nak kata ape. Ape ku kesah?? haha pukul 3 jugak aq samapi uma .
Alhamdulilah *nk air hausss nk tido, katil ! katil !

-Past- | -New-