ϟuperwoman


I RIMAS U...
Sunday, 10 April 2011 | 4/10/2011 08:29:00 pm | 0 Words
   Grr ari yang membosankan kan kan kan??? walaupun cuti ni adoyai... rimas2 hishhh x tau la ape yg merimaskan ni . Hurmmm x suka x suka . Dengan kemunculan pening nye ntah x taw tetibe dtg sbb ape?
Ubat?? hahh x makan lagi ni ..  *dah tu ble nak mkn nyet? ntah la tuggu bila time aq nak mkn kowt .
Mesti ade kowt ! why??? *tak sure la tu an, an an an
  Homework?? hahhh tu lagi la kan . Janet bgtwu baru aq ingat yg aq ada homework ni ADD MATH tu jgn men men . Argghhh x larat okay nak buat tp U MUST DO IT !!!  plezz jgn jd mcm bdk2 lain okay homework ke mana buku ke mana orgnye pon ntah ke mana . Klo x buat sikit 2 hahhh dikira okay lagi la 2 drpd x buat langsung ni . MAAF ATAS KETERLANJURAN SAYA NI
[*bkn anda !! jgn terasa okay..relax2 aq pon buat hehe tp kdg2 ea ]

-Past- | -New-