ϟuperwoman


4 RS 2011 and co
Sunday, 17 April 2011 | 4/17/2011 12:01:00 am | 0 Words
        Ari ni buat gotong-royong ag kali ke-2nd ! tp kali ni xde laki mcm gotong-royong yg 1st hehe sorang je laki yg ada time tu haishhh tak boleh harap betul la yg lain ni kan? hehe pemalas la korang ni yg hawa juga yg RAJIN !!! yg KEMAS !!!  hehe opss terlebih pula heee~ kali ke-2nd ni tak banyak buat kerja sangat, tak mcm yg 1st dlu amboiiii aduhh bersepah sangat sampai tak tahu nak kemas cmne huhu penat-penat *cehh poyo je ni hahaha . Bila da relax-relax tu hahh faham-faham je r kerjanya gelodeh handphone ! bukak sume jenis lagu dr jiwang, balada, pop, retro, indie, hardcore ni ! hebat tak !?? hebat tak !?? *ye kan je la
Selain itu, kami ape lagi kalau da ade yg bawak camera tu hahhh jgn tunjuk kan da kene amik buat main snap-snap best kan hee~ macam-macam gaya ada dr muka buruk, hodoh, cantik seterusnya ke muka COMEL ni hehe *comel tak?? comel kan ! baik angguk


nak cat muka awak
hehe



NYET ngn EKA buzy ngecat ni
 
rendah ni =='

hey you !
kawan aku yg gila superb beb


ECAH ngn SHIDA




GO! GO! 4 RS! FIGTHING ! FIGTHING ! boo-

-Past- | -New-





nak cat muka awak
hehe



NYET ngn EKA buzy ngecat ni
 
rendah ni =='

hey you !
kawan aku yg gila superb beb


ECAH ngn SHIDA




GO! GO! 4 RS! FIGTHING ! FIGTHING ! boo-

-Past- | -New-